KALEMEGDANSKA TERASA

Nova godina 2025 – Doček na Kalemegdanskoj Terasi
Dočekajte Novu godinu na Kalemegdanskoj Terasi, restoranu sa spektakularnim pogledom na Beograd! Uživajte u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i pažljivo odabranim vinima. Pripremite se za večeru koja kombinuje eleganciju sa toplom atmosferom, idealnu za početak 2025. godine.Restoran Kalemegdanska terasa Nova godina 2025
Restoran Kalemegdanska terasa obećava još jedno magično novogodišnje veče uz ukusne specijalitete i najfinija vina. Sa prijatnom atmosferom i pažljivo odabranom muzikom, ovo poznato beogradsko mesto pružaće vam doček koji ćete dugo pamtiti.Ne propustite priliku za savršen početak godine – rezervišite svoje mesto na vreme!REZERVACIJE: 📞 062/111-22-33Muzika
Za atmosferu biće zadužen sjajni Balkan Express bend.
Cena
Cena karte po osobi je 130€ i uključuje All Inclusive ponudu pića, kao i bogatu večeru na bazi švedskog stola.
Piće
WELCOME DRINK – PROSECCO `COL – VETORAZ`Aperitivi
- Viski ( Johnnie Walker Red i Ballantine’s )
- Campari
- Martini
- Džin
- Rakije – šljiva, kajsijevača, dunja
- Baileys
- Vinjak
- Pelinkovac
- Vodka
- `Princess` Chardonnay, `Velika` (Morava), rose `Magija`
- Kanon (Cabernet & Merlot)
- Sonata (Sauvignon)
- Trijumf
- Trijumf rose
- Regent
- Carlsberg, Lav, Tuborg
- svi gazirani i negazirani u flašicama (`Gusto`), kafa, voda – gazirana i negazirana
Hrana
Hladna posluženja
- Selekcija suhomesnatih proizvoda Pršute (goveđa pršuta, njeguška pršuta, iberico pršuta, kulen, buđola, zimska kobasica, sudžuk, dimljena suva pečenica)
- Selekcija domaćih sireva (zlatarski, sjenički, kravlji mladi, kravlji stari, ovčiji tvrdi, pirotski sir)
- Selekcija stranih sireva (gorgonzola, raklet, bri, parmezan, pecorino, camembert)
- Juneći rozbif na olivije salati
- Tatar biftek, domaći tost hleb, puter
- Karpaćo od pačijih grudi, rukola, čeri paradajz
- Mus od guščije džigerice na hlebu sa koštunjavim voćem
- Karpaćo od telećeg jezika sa renom
- Salata od pečene govedine
- Pasta salata sa povrćem i pestom
- Salata sa plodovima mora i hobotnicom
- Grčka salata
- Paradajz salata
- Srpska salata
- Tzatziki salata
- Šopska salata
- Rukola sa pinjolima i parmezanom
- Kapreze salata
- Ruska salata
- Waldorf salata
- Miks zelenih
- Kupus salata
- Pečena ljuta paprika
- Pečena slatka paprika
- Grilovani juneći ramstek sa sosom od tartufa
- Rolovana teletina sa sosom od pečenja
- Svinjski medaljoni sa sosom od vrganja
- Taljata od bifteka sa sosom od bibera
- Roštilj (ćevapi, uštipci, gurmanski ražnjići)
- Pileći file sa šampinjonima na puteru
- Grilovani losos, orada, brancin sa mediteranskom marinadom
- Jagnjeće pečenje
- Praseće pečenje
- Grilovano povrće
- Zapečeni mladi krompirići
- Basmati pilaf
- Kremaste njoke u sosu od 4 vrste sira
- Hleb sa maslinama
- Hleb sa karamelizovanim lukom
- Proja od crvenog kukuruznog brašna
- Domaći somun
- Pita sa sirom
- Pita sa mesom
- Krempita
- Tiramisu
- Suva pita
- Pita sa višnjama
- Kolač od crne čokolade i kafe
- Sveže rezano voće
[raw_html_snippet id="ddd"]